Szabó Béla

A SZABÓ INGATLAN TULAJDONOSA

 

Mi azok a hozzáértő szakemberek vagyunk, akik a felkészültségükre alapozva korrekt segítséget adunk az eladóknak, ami gyors értékesítést eredményez. 

15 éve vagyok az értékesítési szakmában és ebből 7 éve kizárólag ingatlanokat adok el. 500+ sikeres eladásban vettem részt közvetve vagy közvetlenül.

Ezt a nagyságrendet úgy tudtuk elérni, hogy teljesen új alapokra helyeztük az ingatlan értékesítést, amit annak köszönhetünk, hogy kialakítottunk egy olyan értékesítési technológiát, ami korábban nem volt az ingatlanpiacon. A felmérések azt bizonyították, hogy felkészültség és korrektség kell az embereknek, ezt ötvözve az új technológiánkkal. Ennek köszönhetően olyan sok felkérésünk lett, hogy csak olyan eladókkal tudunk együtt dolgozni, akik nem csak árulgatni szeretnének, hanem tényleg el akarnak adni.

A bemutatást megelőzően van egy olyan fázis, amit ha nem végeznek el, akkor teljesen lényegtelen, hogy milyen a bemutatás. 2020 óta már azok az értékesítők sikeresek, akik megfelelően alkalmazzák. Ha az értékesítő nem elég felkészült és nem elég hatékony ebben a fázisban, akkor az eladás halálra van ítélve!

Egy teljes ingatlan- és piacfelmérés nélkül nem lehet meghatározni a helyes értékesítési tervet, ami minden ingatlannál más. Ezáltal nekünk az a célunk, hogy a megbízóink elérjék a vágyaikat, az ingatlanuk eladása által.

„Mi nem egy nagy franchise vagyunk, hanem a Szabó Ingatlan. Itt nem tömeg van, hanem minőség.”

Eladásban vagy kiadásban szeretne segítséget? Írjon nekem!

Adatvédelmi hozzájárulás

2 + 13 =