Karrier

Az ingatlanközvetítés szép szakma, ami telis tele van fantasztikus előnyökkel és érdemes kihívásokkal. Kötetlen időbeosztásban lehet dolgozni, saját magunk osztjuk be az időnket. Szép lakásokban járhatunk, új emberekkel ismerkedhetünk meg, szép ruhákban járhatunk. Emellett sok pénzt kereshetünk és hosszú távú következetes munkával karriert építhetünk.

Dolgozz velünk

Sokszor azért jelentkeznek hozzánk, mert az előző munkájuk nem volt elég izgalmas vagy nem kerestek elegendő pénzt, amivel fejlődni tudnának. Vannak akiket a rossz munkahelyi légkör ösztönzött a váltásra, mások pedig nem kapták meg a kellő szakmai támogatást és nem látták az előrehaladásukat.

Az ingatlanértékesítés kifejezetten olyan terület, ahol teljesítmény alapú a bérezés, nem havi fix van, viszont a jól felépített módszereink a beletett energiával biztosan megtérül. A kezdők számára is kifejlesztettünk egy technológiát, aminek a segítségével már az első hetekben is jó eséllyel számíthatunk bevételre. Mint sok helyen, itt is a feladataink része a telefonálás, viszont ebben magabiztosak vagyunk, mert tudjuk, hogy a mi szolgáltatásunk igazán segítségükre lehet ügyfeleinknek.
Azok, akik más területen szereztek értékesítési tapasztalatot, nekik átképzés után könnyebb indulásuk szokott lenni. Nálunk alkalmazottként és vállalkozóként is van lehetőség a közös munkára.

Ott lennél már a sikeres ingatlanértékesítők között vagy csak álmodozol? 

Ha érdekel az ingatlan szakma, ne gondolkozz, vedd fel velünk a kapcsolatot! Beszélgessünk és derüljön ki gyorsan, hogy valóban olyan ez a szakma, amit gondolsz róla vagy sem, mi segítünk a betekintésben!

Ha pedig az derül ki, hogy igen, akkor építsük fel együtt a profi ingatlanértékesítő karrieredet!

Ami a Szabó Ingatlannál Rád vár

Fejlődési lehetőség

Mi odafigyelünk arra, hogy folyamatosan lehetőséged legyen képezni magad.

Magas jövedelem

A bevételednek nincs felső plafonja, kizárólag rajtad múlik mekkora lehet. Mi segítünk.

Rugalmas munkaidő

Nincs kötött munkarend, ezért, ha néha el kell intézned valamit, nem nézünk szúrós tekintettel.

Szuper csapat

Fiatalos, jófej csapatba kerülsz be, akik munkaidőn kívül is össze szoktak járni. 

Motiváció

Egymást motiváljuk mindig a következő szint elérésére. Te sem maradsz ki.

Változatos munka

Folyamatosan új emberekkel, új helyszínekkel ismerkedsz meg.

Kérdezz tőlünk, vagy jelentkezz egy kötetlen beszélgetésre!

Adatvédelmi hozzájárulás

6 + 4 =

Tartozz közénk!

Szabó Béla

Szabó Béla

Tulajdonos

Oláh Dorina

Vezető tanácsadó