Eladó VI. kerület, Szinyei Merse utca


Szinyei Merse utca Budapest Magyarország

Típus
Lakás
Eladó
Szobák
3 Hálószoba
Fürdőszoba
1 Fürdőszoba
Alapterület
82
# vanGarázs

Információk

Szeretne egy teljes körűen felújított, lakberendező által tervezett lakásban élni? Lakhatás céljából keres ingatlant vagy befektetésnek? A jó ellátottság vagy a jó tömegközlekedés a fontosabb? Itt nem kell választania! Amennyiben felkeltette érdeklődését olvassa tovább!

VI. kerületben, a Szinyei Merse utcában, ELADÓ egy teljes körűen felújított, 2. emeleti, 82 nm-es, utcai nézetű fényes lakás, egy teljes körűen felújított társasházban!
A társasház jelenleg is felújításon esik át. A padlásteret felvásárolta egy befektető. Új üveglifttel fog bővülni, valamint a külső homlokzat és vezetékek is fel lesznek újítva még a 2023-ban.
<h3>Lakás:</h3>
Az új otthona, magas minőségű építési technológiával épült és az alábbi elrendezéssel került megépítésre. A lakásba belépve az étkezővel ellátott igényes konyhába érünk. Balra található egy kisebb kamra, majd a külön wc van. Tovább haladva a szépen felújított, modern fürdőszoba van. A konyhavégén helyezkedik el a két egybe nyitható szoba.
<h3>Helyiséglista:</h3>
– Szoba: 31,24 nm
-Szoba: 18,24 nm
– Konyha: 9,89 nm
– Fürdő: 5,06 nm
-Szoba: 10,46 nm
– Kamra: 4 nm
– Wc: 1,11 nm
– Közlekedő: 2 nm
<h3>Műszaki állapot:</h3>
A lakás teljes körű felújításon esett át a vezetékektől a burkolatokig. A szobák gyönyörűen csiszolt és lakozott parkettával lettek burkolva, a konyha, fürdő járólapos. A lakásban fa, dupla, redőnnyel ellátott ablakok vannak. A konyha kiválóan felszerelt, többek között elektromos sütő, főzőlap, mosogató gép és hűtő van. Elektromos fűtés és gázkonvektor biztosítja a meleget.
A közös költség 25.000 Ft, ami a szemétszállítást, közös villanyt és egyéb általános dolgokat tartalmazza.
Telekommunikációs szolgáltatók: Vodafon-UPC, T-Home.
<h3>Közlekedés:</h3>
Remek tömegközlekedés jellemzi a környéket. Pár perc sétára található számos metró (M1, M3), villamos (4-6), buszok (105, 9, 20E, 30, 30A) és éjszakai járatok vannak.
<h3>Parkolás:</h3>
Utcán, közterületen fizetős.
<h3>Ajánlom:</h3>
Ajánlom egyedülállóknak, pároknak, továbbá befektetésnek kiadásra, akik a kellemes környezet mellett, egy alacsony fenntartású, felújított állapotú ingatlant szeretnének.

Ha ilyen adottságokkal rendelkező lakást szeretne, ne is keresse tovább, megtalálta. HÍVJON FEL, KÉRJEN EGY IDŐPONTOT, JÖJJÖN, NÉZZE MEG!

Eladó az Ön lakása is? Szeretné magas minőségben, és a legjobb áron értékesíteni? ELADJUK AZ ÖN LAKÁSÁT IS!

KELLEMES NAPOT!

Részletek

Típus: Lakás Eladó

Ár: 86.500.000 Ft

Hálószoba: 3

Alapterület: 82

Fürdőszoba: 1

Garázs: # van

Ingatlan azonosítója: 33328802

Ingatlan állapota: Felújított

Alaprajz

Közintézmények

Jellemzők

Hasonló ingatlanok

86.500.000 Ft

Kapcsolati adatok

Üzenjen nekem