Eladó Ingatlan


Budapest Magyarország

Típus
Iroda
Eladó
Szobák
5 Hálószoba
Fürdőszoba
1 Fürdőszoba
Alapterület
197 nm

Információk

Szeretne egy tágas jó fényviszonyokkal rendelkező házban élni? Szeretne egy modern, hatalmas nappalival, 3 terasszal ellátott, kertes otthont családjának? Mit szólna, ha a reggeli kávét, a délutáni teát vagy az esti pohár bort, egy elvehetetlen, örök panoráma mellett fogyasztaná el? A tágas terek, vagy az élhető kert az, ami fontosabb Önnek? Itt nem kell választania!

A 17. kerület kertvárosi, csendes, zöld, barátságos részén, eladó egy napfényes, 3 terasszal rendelkező 5 szobás, 197 nm-es, 3 szintes, felújított családi ház egy 722 nm-es telken.

Lakás:
Eladásra kínálunk a 17. kerületben, 2001-ben épült szépen felújított családi házat. A házba belépve a tágas, teraszos nappaliba érünk. Jobbra haladva a fürdőszoba, majd a szintén nagy terasszal ellátott étkezős-konyha található. Az emeletre felérve balra található a hálószoba, ami egy panorámás terasszal lett ellátva. Tovább haladva egy gardrób szoba, majd a fürdő és két kisebb szoba. A legalsó szint tökéletes egy konditerem kialakítására is.
1/1-es tehermentes ingatlan.

Műszaki jellemzők:
Az ingatlan design, prémium minőségű kivitelezésnek örvend. Az ingatlan 2001-ben épült, 2 éve lett hozzáépítve a 3 terasz, valamint kapott 5 cm-es szigetelést és frissen lett festve. Az ajtók és ablakok műanyag hő és hangszigetelésűek. A fűtés padlófűtéssel és elektromos kazánnal történik. A ház beton alapra épült. A tetőn vindely cserepek vannak.

Környék:
Az ingatlan kertvárosi elhelyezkedése ellenére a környéken minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges közelben boltok, szupermarketek, kávézók, éttermek, edzőtermek, drogériák, bankok, közintézmények, egészségügyi intézmények, óvodák, iskolák.

Közlekedés, parkolás:
Pár perc sétára található a 298-as busz. Autóval könnyen megközelíthető az M0-ás autópálya.
Parkolás: A telek területén.

Ajánlom:
Ajánlom azoknak, akik igénylik a tágas tereket, az élhető kertet, a nyugalmat. Ha szeretne kiszabadulni a városi körförgásból, de mégsem akar végleg elszakadni tőle, akkor a legjobb választás ez a csendes, biztonságos környék, ahol magába szippantja a friss levegőt és hallgatja a madarak csicsergését.

Ha ilyen házat keres, ne is keresse tovább, megtalálta! HÍVJON FEL, KÉRJEN EGY IDŐPONTOT, JÖJJÖN ÉS NÉZZE MEG!

Eladó az Ön háza is? Szeretné magas minőségben, és a legjobb áron értékesíteni?
ELADJUK AZ ÖN HÁZÁT is!

Banki ügyintézőre, ügyvédre lenne szüksége? Kérje szakembereink elérhetőségét!
AZ INFORMÁCIÓK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!

Kellemes napot!

Részletek

Típus: Iroda Eladó

Ár: 90.000.000 Ft

Hálószoba: 5

Alapterület: 197 nm

Fürdőszoba: 1

Ingatlan azonosítója: 33493687

Ingatlan állapota: Felújított

Alaprajz

Közintézmények

Jellemzők

Hasonló ingatlanok

90.000.000 Ft

Kapcsolati adatok

Üzenjen nekem