Eladó Ingatlan


Pilisvörösvár Pilisvörösvár

Típus
Lakás
Eladó
Szobák
4 Hálószoba
Fürdőszoba
1 Fürdőszoba
Alapterület
145 nm
VanGarázs

Információk

Családosok, családalapítás előtt állók figyelmébe ajánlom az alábbi ingatlant!

Fontos Önnek a csend és a nyugalom? A jó elosztású ingatlan vagy az élhető nagyságú kert a fontosabb? Szeretné saját ízlése szerint kiválasztani a burkolatokat? Számít Önnek az alacsony rezsi, a megújuló energia? Akkor ne is keresse tovább, nálunk megtalálta!

Eladó Pilisvörösváron, közel a központhoz, egy 2022-ben teljesen újjáépített, 4 szobás, bruttó 145,2 nm-es (nettó 108,5 nm), MEGÚJULÓ ENERGIÁVAL rendelkező családi ház.

Kulcsrakészen 105 M Ft.

Március elején, a házra a régi rendszer szerint, 10 db nagy napelem került, 9 kW-os inverterrel, de további 16 panellel bővíthető. Az ingatlan áramellátására és fűtésére a napelemekkel rásegíthetünk, minimalizálhatjuk a fogyasztást. A ház fűtése és áramellátása nem függ a napelem működésétől.

HÁZ:
Az ingatlan egy 416 nm-es, egészen élhető telken helyezkedik el. A házba belépve az előtérbe érkezünk, ahonnan rögtön az egy légtérben elhelyezkedő, tágas, világos amerikai konyhás nappali és az étkező található. A konyha ablakai az utcára néznek, a nappaliból pedig kijárat nyílik a hátsó teraszra.
Az előtérből jobbra fordulva a tágas közlekedő fogad, ide a méretéből adódóan akár gardróbszekrények elhelyezhetőek. A közlekedő végén van egy tágas szoba, ahonnan szintén nyílik kijárat a teraszra. A szoba mellett kialakítottak egy ablakos, kézmosóval szerelt WC-t, közvetlen mellette található a kádas, WC-vel is felszerelt fürdőszoba. A fürdővel szemben pedig 1-1, utcafrontra néző, különálló szoba található.

HELYISÉGLISTA:
-Előtér: 2,38 nm
-Konyha: 3,75 nm
-Nappali + étkező: 29,65 nm
-Közlekedő: 10,73 nm
-Szoba: 15,02 nm
-WC: 3,16 nm
-Fürdőszoba: 7,28 nm
-Szoba: 10,81 nm
-Szoba: 10,65 nm
-Terasz: 30,20 nm

MŰSZAKI TARTALOM:
A családi házat 2022 januárjában teljesen újraépítették, 1,3 méter mély, vasalt beton alapja van. Falazata 30-as, Porotherm klíma téglából készült. (A klíma téglacsalád kiemelkedő hőszigetelő tulajdonságát új üregkép kialakításával érték el. A tégla méretétől függően másfélszer-kétszer több üregsort tartalmaz. Az új üregképnek köszönhetően pedig a szerkezeten át távozó hőnek másfélszer- kétszer több utat kell megtennie , mint a hagyományos téglák esetében.) A belső falazat 10 cm-es Porotherm téglából áll. A külső szigeteléshez 12 cm-es Austrotherm szigetelést használtak. A ház födéme fából van, amit 15 cm purhab szigeteléssel láttak el. A tető szerkezete kiváló, a Bramac betoncserepek alatt hőtükrös fólia van.
Az ingatlan fűtése elektromos, Norvég paneles hőleadókkal. A ház energiatakarékosságáért 10 db napelem panel felel, amihez 9KW-os invertert telepítenek. A napelemeket további 10 panellel bővíthetjük. 380V és 25 amper a házban bent van, biztonság szempontjából a riasztó, hűtés szempontjából pedig a klíma kiállást is megcsinálták.
A melegvizet egy Ariston villanybojler biztosítja. A nyílászárók mindenhol 3 rétegű Salamander műanyag ablakok, a terasz ajtókon elektromos redőnnyel. Az összes többi redőny manuálisan működik.

A VÉTELÁR, A KÉPEKEN LÁTHATÓ, JELENLEGI ÁLLAPOTRA VONATKOZIK, KULCSRAKÉSZ BEFEJEZÉSHEZ AZ ALÁBBIAK HIÁNYOZNAK:
Burkolatok szempontjából a leendő tulajdonosnak biztosítva van a választás lehetősége, hideg és meleg padlóburkolatokat 7000 ft/nm-ig választhat, ami a lerakás árát is tartalmazza. Ez természetesen a terasz és a lépcsők burkolására is vonatkozik. A ház 2 féle külső színnel fog rendelkezni, egy a lábazat színe és egy a falazaté lesz. Utóbbi a fehér és annak tört színeiből választható. A kerítés lábazata zsalukő, szerkezete vas, fa betétetekkel. A kocsival történő beállás miatt duplaszárnyas kaput alakítanak ki, az elektromos működtetés opcionálisan választható. A bejárati kiskapu ugyanazon az elven készül, mint a kerítés. A kert tereprendezését a kedves eladó elvégzi, a füvesítés, kertépítés, térkövezés a leendő tulajdonos feladata lesz.
EBBEN AZ ESETBEN AZ IRÁNYÁR 109.000.000 FT.

A ház északkeleti és délnyugati fekvésű, a belmagassága 3 méter. Egy vízóra tartozik a házhoz, a gáz pedig le van kötve. Energetikailag BB besorolású lesz.

KÖRNYÉK:
A ház Pilisvörösvár egy csendes kis mellékutcájában található, egészen közel a központhoz, ahol minden megvan, ami a hétköznapokhoz elengedhetetlen. A legközelebbi óvoda 858 méterre, a legközelebbi egészségügyi intézmény 3760 méterre, a legközelebbi általános iskola 439 méterre, a legközelebbi bevásárlóközpont 3155 méterre, a legközelebbi középiskola, pedig 346 méterre található.
A Budapestre és Esztergomba vezető 10-es fő út 280 méterre van. A fő út mentén Budapest felé Kormányablak, Bank, CBA élelmiszerüzlet, Esztergom felé pedig többek között gyógyszertár, dohánybolt is megtalálható.

KÖZLEKEDÉS, PARKOLÁS:
Pilisvörösvár a budapesti agglomerációban, Pest megyében, a Pilisvörösvári járás székhelye. Budapesttől 18 kilométerre északnyugatra, a 10-es főút és a Budapest–Esztergom-vasútvonal mentén található.
A város legfontosabb útvonala a 10-es főút, amelyből itt ágazik ki, a 18+800-as kilométerszelvényénél, Csobánka felé az 1109-es út, a 19+400-as kilométerszelvényénél, Pilisszántó és Pilisszentkereszt felé a 11 108-as út; a 19+800-as kilométerszelvényénél, Pilisvörösvár vasútállomás felé a 11 303-as út, valamint itt torkollik be, már a város nyugati külterületén, a 21+300-as kilométerszelvényénél, bő 20,5 kilométer megtétele után az 1107-es út Solymár és Pilisszentiván felől.
A legközelebbi buszmegálló 361 méterre van. Autóbusszal a város a Volánbusz 799-es, 800-as, 815-ös, 820-as, 821-es, 830-as, 831-es, 832-es, 856-os, 8494-es, 8516-os, 8520-as, autóbusszal közelíthető meg.

Vasúton Pilisvörösvár a MÁV Budapest–Esztergom-vasútvonalán érhető el, amelynek egy vasútállomása és két megállóhelye is található itt. Budapesthez a legközelebb esik – és egyben a legfiatalabb a három közül – a csak 2015 óta működő Vörösvárbánya megállóhely, nem messze Pilisvörösvár, Pilisszentiván és Solymár hármashatárától. Utána következik, a város központjában a vonal történetével egy idős múltú Pilisvörösvár vasútállomás, Karátsonyiliget (korábban Szabadságliget) városrész északnyugati szélén pedig a 2001-ben megnyitott Szabadságliget megállóhely. A két megállóhelyet csak önkormányzati utak érintik, a vasútállomás közúti megközelítését a 10-es főútból kiágazó 11 303-as számú mellékút biztosítja. A vonatok csúcsidőben negyedóránként közlekednek minden irányban. Hétköznaponként minden óra 21 és 51 perckor S76-os személyvonat közlekedik Rákos felé az új Újpalotai megállóhely érintésével és az ellenkező irányban minden óra 10 és 40 perckor Piliscsaba felé. Emellett minden órában egy-egy vonatpár közlekedik a Nyugati pályaudvar és Esztergom felé Z72-es és G72-es jelzéssel különböző megállási helyekkel. Hétvégén az S76-os vonatok csak Óbuda vasútállomás és Rákos vasútállomás között közlekednek óránként. A G72-es vonatok hétvégén nem közlekednek helyettük az S72-es személyvonattal lehet utazni.

Parkolni lehet egy autóval a ház előtt, de akár a telken belül is. Garázs kialakítása is lehetséges, ez akár egyeztethető a tulajdonossal.

AJÁNLOM:
Az ingatlant ajánlom családosoknak, családalapítás előtt állóknak, akiknek fontos az igényesség, a csendes, nyugodt, még is központi lokáció. Ajánlom azoknak, akik szeretnének egy alacsony energiafelhasználású, jó elrendezésű házban élni.

Ha szeretne kiszabadulni a városi körforgásból, de mégsem akar végleg elszakadni tőle, akkor a legjobb választás ez a csendes, biztonságos környék.

Ha ilyen ingatlant keres, ne is keresse tovább, megtalálta.

AMENNYIBEN LÁT BENNE FANTÁZIÁT, HÍVJON FEL, KÉRJEN EGY IDŐPONTOT, JÖJJÖN, NÉZZE MEG ÉS TEGYEN EGY AJÁNLATOT!

AZ INFORMÁCIÓK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, A TÉVEDÉS JOGÁT FENNTARTJUK!

Részletek

Típus: Lakás Eladó

Ár: 95.000.000 Ft

Hálószoba: 4

Alapterület: 145 nm

Fürdőszoba: 1

Garázs: Van

Ingatlan azonosítója: 33279766

Ingatlan állapota: Felújított

Alaprajz

Közintézmények

Jellemzők

Hasonló ingatlanok

95.000.000 Ft

Kapcsolati adatok

Üzenjen nekem