Eladó Ingatlan


Komárom

Típus
Családi ház
Eladó
Szobák
4 Hálószoba
Fürdőszoba
1 Fürdőszoba
Alapterület
100 nm
VanGarázs

Információk

Családosok, Családalapítás előtt állók figyelmébe ajánlom az alábbi ingatlant.

Szeretne csendes környezetben élni? Olyan ingatlant keres, ahova csak költöznie kell? A biztonságot vagy a nyugalmat részesíti előnyben? Fontos Önnek a jó szomszédság? Akkor itt nem kell választania!

KIZÁRÓLAG A MI KÍNÁLATUNKBAN!

Eladó, Komárom csendes, nyugodt részén, két utcáról is megközelíthető, 136,87 nm-es (124,72nm + 12,15 terasz és erkély fele), 4 szobás, duplakomfortos, újszerű, sorházi ingatlan.

Ház:
Az ingatlan egy 2008-ban épült, 8 lakóegységes, automata kapuval rendelkező, zárt lakóparkban található. Nagy előnye, hogy két utcából is megközelíthető.
A két szintes ingatlan alsó szintjén, rögtön a bejárat mellett egy kézmosóval rendelkező, ablakos mellékhelyiség található. Az előszoba végéből nyílik a tágas, világos, amerikai konyhás nappali. Innen elérhető a beépített télikert, illetve a fűtött garázs is. Szintén a nappaliból egy lépcsőházon keresztül vezet az út, az emeleti szintre. A lépcsőfordulóból nyílik egy erkélyes szoba, ami a félemeleten található.
Az emeleti szinten helyett kapott a közlekedőn kívül, két hálószoba, valamint egy káddal, WC-vel szerelt fürdőszoba is.

HELYISÉGLISTA:
-FSZ:
-Terasz: 18,64 nm
-Előszoba: 3,41 nm
-WC: 2,99 nm
-Nappali: 29,98 nm
-Konyha: 7,23 nm
-Télikert: 10,28 nm
-Garázs: 17.84 nm

EMELET:
-Lépcső: 4,96 nm
-Szoba: 9,28 nm
-Erkély: 5,65 nm
-Közlekedő: 5,36 nm
-Szoba: 12,32 nm
-Fürdőszoba: 5,10 nm
-Szoba: 15,98 nm

MŰSZAKI TARTALOM:
A ingatlannak 80 cm mély sávos betonalapja van, falai 38-as Ytong téglából készültek. A házon külső szigetelés nem található, de ennek ellenére kiválóan szigetel. A szintek között vasbetonfödém található, míg a tetőtérben fafödém. A tető 10 cm-es szigetelőanyaggal van szigetelve. A szerkezete hibátlan, a héjazata zsindely.
A villanyvezetékek rézből vannak, 2022-ben a tulajdonos felújításokat csinált (kifestettek, ajtókilincseket és kapcsolókat cseréltek, új parketta szegélyeket raktak le, lefestették a lábazatot és az erkély korlátját). Az ablakok műanyagok és mindenhol szúnyoghálóval és redőnnyel szereltek. A garázsajtó manuálisan működik. A telekommunikációt a T-home biztosítja. A képeken látható beépített bútorok a vételár részét képezik.
A gázfogyasztás 15.000 ft/hó, átalány formájában kell fizetni. A villany átalánydíjas, 15.000ft/hó, a vizet pedig szintén fogyasztás alapján, kell fizetni. Ez 20.000 ft/ 2 hó volt. A rezsik összege 5 főre értendő.

KÖRNYÉK:
A zárt lakópark egy csendes, nyugodt környéken található, ahol kizárólag újonnan épült, vagy épülő ingatlanokat találunk. A központ 2 km-re található, ahol minden elérhető, ami a hétköznapi élethez kell. Szabadidős tevékenységre kiválóan alkalmas a WF szabadidő park, ami 1,7 km-re, 4 perce található az ingatlantól .

PARKOLÁS, KÖZLEKEDÉS:
Parkolni több autóval lehet mindkét utcán, a kapu előtt, valamint az ingatlan előtt és a garázsban is.
Közlekedés szempontjából 5 percre található a 21-es és a 21A jelzésű autóbusz, a komáromi vasútállomás 6 perc alatt érhető el autóval. Itt nemzetközi vonatok is megállnak.
Az m1-es autópálya felhajtója 8 km-re fekszik, ahonnan Győr felé és Budapest felé is vezethet az utunk.

AJÁNLOM:
Az ingatlan kiváló választás lehet családosoknak, családalapítás előtt állóknak, de akár befektetés szempontjából is jó lehet. Ha olyan ingatlant szeretne, amire nem kell költeni, azonnal be tud költözni, barátságos szomszédokkal, biztonságos és csendes környéken akar élni, akkor MEGTALÁLTA!

AMENNYIBEN LÁT BENNE FANTÁZIÁT, HÍVJON FEL, KÉRJEN EGY IDŐPONTOT, JÖJJÖN ÉS NÉZZE MEG ÉS TEGYEN EGY AJÁNLATOT!

AZ INFORMÁCIÓK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, A TÉVEDÉS JOGÁT FENNTARTJUK!

Részletek

Típus: Családi ház Eladó

Ár: 76.300.000 Ft

Hálószoba: 4

Alapterület: 100 nm

Fürdőszoba: 1

Garázs: Van

Ingatlan azonosítója: 32983774

Közintézmények

Jellemzők

Hasonló ingatlanok

76.300.000 Ft

Kapcsolati adatok

Üzenjen nekem